Argıncık İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://argincikiho.meb.k12.tr
Adres : ARGINCIK MAH. ARGINCIK KÜME EVLERİ NO 75 BOZOVA / ŞANLIURFA
VİZYON : Türkiye´ye öncü, dünyaya örnek. Tüm öğrencilerimizi akademik sosyal ve kültürel açılardan önder bireyler olarak yetiştirerek Türkiye´ye öncü, dünyaya örnek bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Okulumuz misyonu, öğrencilerimizin açık fikirli, gelişim ve değişimi önceleyen, etik kurallar çerçevesinde topluma örnek ve insanlığa yararlı olan, liderlik vasıflarına sahip ve gerektiğinde risk almayı bilen bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli öğretim
Saatler : 08:30- 15:40
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : Merkezi(Isı pompası)/Elektrik
Servis : Şahsi veya öğretmen servisi.
Ulaşım : Şahsi veya öğretmen servisi ile ulaşım sağlanmaktadır. Öğretmen lojmanı bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri : Köy.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : il merkezine 45 km, ilçe merkezine 15 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuz toplam 8 dersliklidir. 2 si ilkokul,4 ü ise ortaokul olarak eğitim yapmaktayız. Okulumuz taşıma merkezi olup, 6 mahalleden taşıma yolu öğrencilerimiz eğitime devam etmektedir.